2015-03-02 / INSPIRERAD AV ARBETET MED PAPPAS TAVLOR

49563072-fdvhz

Medan jag jobbade med pappas stadsmotiv så fick jag en enorm lust att testa den typen av motiv  igen. Jag har gjort det förr men aldrig fastnat för det. Porträtt och människor har varit min grej i stället.

Men jag ville inte börja med ett rent stadsmotiv, eftersom jag känner att jag är på väldigt osäker mark med detta, så det blev en gammal bild från Ericsberg i stället. Hittade den i mitt fotoalbum och det togs 1982.

Med tanke på hur osäker jag kände mig, är jag ändå rätt nöjd …


7 reaktioner på ”2015-03-02 / INSPIRERAD AV ARBETET MED PAPPAS TAVLOR

  1. 3 mars 2015 08:42:48
    Så vackert!! Visst ska du vara nöjd med den fantastiskt fina tavlan. Vilken konstnär du är. Spännande att följa lusten och ta sig an nya motiv. Ha en fin dag och kramen 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s