2014-04-13 / SOMMARUTSTÄLLNING FÖR ANSTÄLLDA PÅ JOBBET …

39841906-yvc1k
Mina 3 akvareller

Under sommaren kommer det att finnas en utställning på jobbet, där kreativa anställda kan komma med bidrag.
Konstföreningen ordnar en sådan utställning med jämna mellanrum, och den här gången tänkte jag att jag skulle vara med.

På bilden ser ni 3 av mina akvareller. De ligger bara och samlar damm just nu, så jag tänkte att de kunde få sig en chans. Jag vet däremot inte om jag kan bidra med allihop, för jag misstänker att det hänger på hur många som anmäler sig och vad det då blir för utrymme att spela med. Det kan ju hända att jag måste välja en enda, och då blir det jobbigt känner jag. Skulle uppskatta lite rådgivning. Vilken tycker du att jag ska välja om jag bara kan ta en enda?

Den stora ramen är 40×50 och de små är 30×40.

Jag har lite andra idéer också, som inte tar så mycket plats. Men det kan jag berätta om en annan gång … 🙂

”På väg”, 2010   –   ”Livets goda”, 2008   –   ”Vår”, 2008


En reaktion på ”2014-04-13 / SOMMARUTSTÄLLNING FÖR ANSTÄLLDA PÅ JOBBET …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s