Nästa bok …

… som jag illustrerat ges ut via Recito förlag och har release måndag 2 aug, med möjlighet till förköp från och med fredag 30 juli vid lunch.

Jag hoppas att tongångarna kring boken blir snällare än efter den första boken, men den här gången är jag beredd på det värsta (vilket jag inte var förra gången). Jag har åtagit mig att illustrera böckerna och har därför ansträngt mig för att utföra arbetet med opartisk och neutral blick.

Boken finns att bevaka hos Bokia, Adlibris och CDON. Länkar dit kan ni hitta på ”Smakprov” nedan.

Det går att läsa om mitt arbete i detta inlägg:


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s