Vilken känsla!

Idag blev jag äntligen klar med bokprojektet. I alla fall så pass att jag kunnat skicka det till författaren för påseende.
Han har även kunnat titta på det som hastigast och gett mig en första återkoppling, och det lät väldigt bra 🙂
Han tycket om det, och det var skönt att få veta.

Nu ska han titta igenom det ordentligt, och ge mig en mer seriös återkoppling … Har jag tur behöver jag inte göra så himla mycket mer. Förhoppningsvis bara smärre justeringar och sedan finslipning av omslaget.

Det här är en enormt skön känsla. Det är många helger som gått till det här, och antalet timmar det inneburit vågar jag knappt tänka på. Jag började tidigt i september, men gjorde uppehåll under hela december. Totalt har det i alla fall pågått i 7 månader. Under April har jag spurtat rejält på helgerna, för att få känna att jag ska kunna njuta av våren lite också. Det har blivit väldigt mycket stillasittande varje helg, och det känns.

Den sista bilden har jag hållit på med i 3 dagar. Det var mycket i den som skulle med, så hela Valborg och 1:a maj gick åt. Idag, till lunchtid, var det fortfarande ganska mycket kvar. Då såg en del av bilden ut så här:

Men jag hade bestämt mig för att bli klar, så jag jobbade på.
Vid 17-tiden kändes det äntligen som att jag var färdig, och kunde skicka iväg materialet.
Har firat med en 40-minuters promenad på kvällen, innan solen gick ner ❤

Så här ser ett par beskurna detaljer ut i den sista färdiga bilden jag gjort nu i helgen.

Nu klappar jag mig på axeln och kan luta mig tillbaka för att vänta på återkopplingen.
Underbar känsla 😀


En reaktion på ”Vilken känsla!

  1. Ja, jag har redan kommenterat på din Instagram, men beröm gör inte ont, det gör gott! Dina bilder är underbara och jag är nyfiken på boken i övrigt!
    Känn dig supernöjd!😊🤗
    Kram Nilla

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s