Sommarutställning på jobbet – ”Kreativa kollegor”

Så här ser utställningen ut. Den hängdes den 8/6, och ska hänga till slutet av Juli.

Mina bidrag:

Andras bidrag:

Det är konstföreningens styrelse som sköter det här med utställningar på jobbet.

Jag har tydligen fått en del positiv respons kring mina alster i utställningen. Det var roligt att höra 🙂 Jag fick veta det i och med att jag även blev invald i styrelsen nu i början på sommaren. De tillfrågade mig under våren och jag har tagit god tid på mig att svara, men tackade till slut ja.

Jag var med i styrelsen för mer än 10 år sedan, och minns fortfarande varför jag gick ur. Därför kände jag mig smått tveksam till uppdraget. Men nu ger jag det en chans igen. Eftersom jag går in i det med en helt annan insikt kanske det känns bättre.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s