Barnet inom oss

Under sommaren 2018 gjorde jag en bok som jag ger ut själv.
BoD hade en sommartävling som jag ville delta i.

SOMMARTÄVLING: VINN EN BOKUTGIVNING OCH OMSLAGSDESIGN!

Det vinnande bidraget skulle få:

 • Gratis utgivning av boken med BoD Classic
 • E-bok och tryckt bok med mjukpärm
 • Gratis omslagsdesign
 • En BoD-anteckningsbok

Snabbt knåpade jag ihop en bok av redan skrivna alster, och skapade en liten novellsamling.
Trots att det i vinsten ingick omslagsdesign gjorde jag ändå en egen variant i mitt tävlingsbidrag.

Jag vann inte, och det är inte konstigt med så många duktiga skribenter där ute. Men jag tycker ändå att mitt lilla hopkok blev rart på något sätt.
Den fick ingen utgivning via förlaget, men den finns ändå att beställa från mig.

Eftersom tävlingen inte var över förrän i början av oktober blev boken liggande ett tag, och jag glömde nästan bort den. Men förra veckan beställde jag 3 st ex. Idag har jag fått se dem i bokform för första gången.

Om någon är intresserad Kan ni ta kontakt med mig för köp.

Jag tar 75 kr + porto.


4 reaktioner på ”Barnet inom oss

 1. Den boken vill jag köpa. 🙂 När jag ser framsidan påminns jag om hur duktig du är som illustratör. ❤ Tack vare S extraknäck åt BTJ har jag sett hundratals böcker genom åren hemma hos oss. Du slår väldigt många ”på fingrarna”. Bra betyg till dig men kanske inte till dem som är anlitade och får betalt. Eller så är det jag som har dålig/speciell smak. 😉 Men visst borde grundtanken vara att bilderna på barn/ungdomar ska matcha den ålder de har i texten. Ibland har jag skrattat snett åt resultatet. Men läsarna har kanske inte ont av det. Nu ska jag se om jag lyckas hitta rätt och komma till kontonummer och annat. Kram Bosse

  Gillad av 1 person

  1. Tack så jättemycket, snälla Bosse! Jag blir så glad över berömmet.
   Visst har smaken något att göra med saken (där fick jag till det 😉 )!
   Men som du vet handlar det inte om dålig eller speciell smak, inte ens om rätt smak. Den är bara personlig. Och varje liten personlig och positiv smak som går åt mitt håll gör mig själaglad …
   Kraaaaam ❤

   Gilla

  1. Vilken tur att jag gick in och rensade skräpposten. Där hittade jag den här kommentaren från dig …
   Roligt att se dig här 😀
   Jo, det är spännande. Det hade naturligtvis varit ännu mer spännande om den varit utgiven av förlag, men den processen orkar jag inte strida med just nu.
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s