Porträtt – Andra

I denna kategori visar jag diverse porträtt från olika sammanhang, tid och metoder…

Galleribilder

Klicka på bilderna för bildvisningsläge. ”Esc” för att återgå.

Sitting Bull / 2020-05-21

Jag har porträtterat Sitting Bull 2 gånger i mitt liv, som blyertsteckningar. Den ena gav jag bort för länge sedan, och den andra sålde jag för ett par år sedan. De digitala kopiorna jag hade kvar av den senaste jag gjorde var inte så bra. Dels för små och dels en aning kapade. Nu har jag bättrat på porträttet med ritplattan och Photoshop. Kvalitén är skapligt god igen. Gjorde samtidigt några olika toningar.
Man kan nog säga att det här är 3:e gången jag porträtterar Sitting Bull 🙂

Självporträtt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s