2014-10-14 / EN LOGGA ÅT M&Z

45286072-5rhzj
Loggan jag gjorde under sensommaren och hösten.

Det känns väldigt roligt att jag fick göra det här ihop med en av mina bästa vänner. Jag gör det ju inte gratis förstås, men att få vara en del i arbetet med hennes nya satsningar känns privilegierat.
För första gången har jag också fått se en logga jag gjort som skyltning i fönster och utanför butik. Känner mig riktigt stolt, och jag hoppas att Monica och Zhanna kommer att trivas med hur det blev.

Det var många idéer som bollades mellan oss. Som man ofta göra så började vi stort och har bantat ner layouten vart efter.
Så här blev det alltså, och är Monica och Zhanna nöjda så är jag det också.

Förra veckan fanns en stor annons i en tidning.

45286454-oucrm

5 reaktioner på ”2014-10-14 / EN LOGGA ÅT M&Z

  1. Åh, tack så mycket … 🙂
   Vad glad jag blir. Du är så välkommen tillbaka … 😀
   /Lollo
   3 december 2014 07:37:07

   Gilla

 1. 24 oktober 2014 19:19:08
  Jättefin logga !
  Att ta fram en logotyp är alltid svårt. Det finns många viljor, många idéer och mycket annat att ta hänsyn till. Har själv varit med i processen flera gånger. Finns all anledning att vara nöjd och stolt över resultatet. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s