2013-02-13 / SJUKVINTER

26994315-fshpn

För mig personligen har detta varit den värsta sjukdomsvintern på mycket länge. Åtminstone vad det gäller antalet sjuktillfällen. Jag har varit sjuk 4 gånger sedan oktober. Den fjärde och senaste har jag haft nu i helgen och jag är fortfarande inte riktigt bra så det har blivit till att ta det lugn idag också. Det var länge sedan jag hade nästan 40 graders feber, vilket jag haft den här gången, och det känns i både kroppen och huvudet.
Jag är normalt sällan sjuk, så det känns inget vidare att det skett så ofta på sista tiden.
Nu hoppas jag att vi får en fin vår, och en fin sommar, så att vi kan bygga upp lite motstånd till nästa vinter, för en bidragande orsak tror jag kan vara förra årets dåliga sommar och höst. Jag är ju inte den enda som varit mycket sjuk. Jag har många omkring mig som upplever samma sak …


En reaktion på ”2013-02-13 / SJUKVINTER

  1. 24 februari 2013 15:42:04
    Sitter o kikar runt lite på ditt nya ställe. Verkligen hemtrevligt och väldigt personlig. Du är bra på både att teckna, skriva och fota. Kul; att jag fann dig igen, så jag återkommer gärna….. HEJ

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s