2013-01-27 / MITT SENASTE PORTRÄTT

Gammalt blogginlägg - kopierat

Mitt senaste porträtt gjorde jag i mitten på december. En 50-årspresent blev det den här gången. Jag fick ett mycket trevligt sms efter att jubilaren blivit uppvaktad. Mycket beröm och uppskattande kommentarer, sådant som alltid är så glädjande att få och som höjer självförtroendet några grader.

dsc_0126-1266x1280


En reaktion på ”2013-01-27 / MITT SENASTE PORTRÄTT

  1. 28 januari 2013 07:11:25
    Hej – jag måste bara säga att jag tycker du tecknar nåt så fantastiskt BRA! Helt otroligt – tänk vilken talang du besitter! Fin sida också. Jag ligger efter i att läsa mina bloggarvänners inlägg, både på Bloggspace och andra ställen där jag har mina vänner. Jag är ledsen för det, men jag får försöka ta igen det. Har ju varit lite handikappad pga mitt finger som jag har haft bandagerat i fem månader och sen efter operationen – så har blogglusten liksom inte funnits där. Har ju också ännu problem med min högra hand, fingrarna domnar bort och det gör att jag nästan får nog på jobbet av att sitta vid datorn! Men nog om det. Ha det bra nu – tills vi hörs igen – kram kram. Nyckelpigan/Barbro

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s