Rovfågel

Igår kväll hade jag äntligen lite inspiration. Det var ett tag sedan nu, så jag kände mig lite ringrostig.

Men som alltid när jag får lite flow så går tiden alldeles för fort. Kom i säng mycket för sent med tanke på att jag måste upp och jobba, så det gjorde mig stressad på slutet. Men jag bet ihop och gjorde klart, för det finns en risk att det annars bara blir ett påbörjat arbete och inget mer.
Å andra sidan sett blev det kanske inte mitt bästa arbete eftersom jag var lite stressad för att hinna … men men …
Nu blev det något i alla fall. Både en bild och en film.

Det är jättesvårt för mig att skapa enbart för att jag vill. Det verkar som att jag måste ha utmaningar för att det ska bli något. Det räcker inte med bara viljan, eller inspiration. Båda är för klena numera.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s