Fick bråka lite …

… med min glada mus!

Jag använder nya surfplattan för filmskapande medan jag ritar, men efter en systemuppdatering fungerar inte saker som förut. Det började med att filmen som exporterades bara kunde öppnas med surfplattan, inte på datorn. Inte utan att köpa ett tillägg för 10 kr. Kändes inte riktigt rätt. För att lyckas öppna filmen utan tillägget har jag varit tvungen att hitta en app där jag kan spara om filmen och få bort ”buggen”.

På vägen blev det i några exporter 2 olika ljudspår som hördes samtidigt, och ingen av dem kunde jag få bort för att lägga in något nytt? Ska det krångla ska det göra det ordentligt.

Nu har jag äntligen fått till en film som jag kan öppna på datorn, med bara ett ljudspår.
Inte världens bästa kvalité, men ändå 😉


2022-01-09

Gjorde ett nytt försök, med min glada mus 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s