… med 1 vecka till godo 🙂

Pust!
Mycket jobb och tid, trots att det mesta bara är skisser. Nu får det bära eller brista, och ni får gärna hålla en tumme 😀Jag har inga stora förhoppningar. Konkurrensen är hård och det finns otroligt många duktiga och drivna människor där ute, både författare och illustratörer. Mängder av unga människor med modernt språk och tankesätt … samt med bättre kunskaper om vad som fungerar idag.

Men nu är jag med och tävlar i alla fall, och det är gott nog.
När vinnaren korats och jag vet hur det gått kanske jag ger ut den här boken själv istället (om jag inte vinner alltså 😉 ). Men jag vet hur jag fungerar, och utan en deadline blir det svårt att pressa fram ett färdigt resultat …

Skulle jag, mot förmodan vinna, så har jag till början av April 2022 på mig att färdigställa hela boken.
En vinst blir alltså på gott och ont, eftersom jag har så lite tid för denna hobby.

Men en sak i taget 🙂
Nu ska jag tävla först, och sedan får vi se hur fortsättningen blir 🙂