Nu har jag skickat in mitt tävlingsbidrag …

… med 1 vecka till godo 🙂

Pust!
Mycket jobb och tid, trots att det mesta bara är skisser. Nu får det bära eller brista, och ni får gärna hålla en tumme 😀Jag har inga stora förhoppningar. Konkurrensen är hård och det finns otroligt många duktiga och drivna människor där ute, både författare och illustratörer. Mängder av unga människor med modernt språk och tankesätt … samt med bättre kunskaper om vad som fungerar idag.

Men nu är jag med och tävlar i alla fall, och det är gott nog.
När vinnaren korats och jag vet hur det gått kanske jag ger ut den här boken själv istället (om jag inte vinner alltså 😉 ). Men jag vet hur jag fungerar, och utan en deadline blir det svårt att pressa fram ett färdigt resultat …

Skulle jag, mot förmodan vinna, så har jag till början av April 2022 på mig att färdigställa hela boken.
En vinst blir alltså på gott och ont, eftersom jag har så lite tid för denna hobby.

Men en sak i taget 🙂
Nu ska jag tävla först, och sedan får vi se hur fortsättningen blir 🙂


2 reaktioner på ”Nu har jag skickat in mitt tävlingsbidrag …

  1. För att bevisa att jag är återuppstånden skriver jag att jag haaar läst det här och tänkt så mycket på hur duktig du är. Dina figurer som bara lyser av liv och värme. Puss på dig och tack för all hjälp du bidrar med. Kraaaaaaaaaaaaam ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s