Egna typsnitt

Här kommer ett inlägg med den mesta texten i bilder.


Gårdagens resultat:

Texten ovan illustrerar det femte resultatet. Här nedan visar jag mina första försök till eget typsnitt:


Först vid femte försöket – det som jag presenterar först här – kom jag på hur jag skulle få med både siffror och några skiljetecken och till slut blev det något som jag tycker att jag kan använda. Fast lite snyggare kunde det ju vara.
Tråkigt bara att jag inte kunde få med fler tecken utan att betala för det. Vårt språk med åäö stjäl platsen som kunde gått till ytterligare några skiljetecken, men de viktigaste kom ju med i alla fall 😉Ovan är resultaten från igår. Jag har gjort ett par även idag.

Dagens resultat:PS! Alla versioner ovan är presenterade i storlek 16 p.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s