Bokomslag

Anna-Charlotte Bergström – som skrev boken ”Hubbo – Det var då det” – har omarbetat en tidigare utgiven bok. Jag har hjälpt henne med omslag och layout till den nya versionen av den här spännande boken. Den kommer att finnas ute i handeln om några veckor.

Jag gjorde illustrationer, omslag och layout till Hubbo-boken, och nu har jag fått äran att att vara delaktig i ännu ett av hennes alster.

Så här ser den nya bokens framsida ut:

Under arbetet med att komma överens om bokens framtoning gjorde jag en del förslag. Av det som vi valde bort använde jag delar för att skapa något helt annat. Jag gjorde ett faktakort om ”Völvor”, och inlägget kring det skrev jag för några dagar sedan.

För dem som inte vet vad en Völva var för något, kan detta kort vara till hjälp 🙂


4 reaktioner på ”Bokomslag

 1. Ja. den känns äntligen färdig på något vis. En händelserik vandring fram till målet men att nu kan läsaren få uppleva fortsättningen på riktigt och att kunna vara med människorna på den utlovade platsen; Anundshög med sina Tunakvinnor. 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Jag har en liten orolig själ inom mig, som inte är helt färdig förrän jag ser att boken blev som den skulle … i min hand …
   Men i övrigt känner jag som du … Äntligen blev den klar!!!! ❤

   Gillad av 1 person

  1. Tack själv A-Lott 🙂
   Jag hade roligt med dig igår. En dag att minnas. Roligt att prata med dig också.
   Det kommer nog att ta mer tid än ett par veckor innan böckerna kommer, eftersom det är en ny bok. Det är min erfarenhet. Beställningar längre fram går fort, när boken redan finns där ute. Min loggbok fick jag vänta på i nära 3 veckor när den var ny.
   Men vi väntar förhoppningsvis på något gott, så det är bara att bita ihop och hoppas på det bästa.
   Den här boken hoppas jag också att du får ork att lansera ordentligt, för det är den verkligen värd.
   Kraaaam ❤

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s