Norrköpingsnyanser

Detta är stolthet och glädje …

Galleri - Rolf Eriksson

Det har precis kommit ut en bok som heter ”Norrköpingsnyanser – En hyllning till staden vid Strömmen”. Den är skriven av NT-journalisten Gunnar Hagberg och utgiven i samarbete med Norrköpings Tidningar.
Förra året gav Gunnar ut en bok som heter ”Norrköpingsmiljöer – DÅ & NU”. Även den i samarbete med tidningen. Årets bok kan man säga är en uppföljare till förra årets succe.

Till min stora förvåning – och enorma glädje – ville Gunnar ha med pappa som en av ”nyanserna” i den nya boken. Jag kan ärligt säga att jag blev enormt rörd då Gunnar hörde av sig i somras och frågade om jag kunde tänka mig att bidra med det jag har att dela med mig av.
Den frågan gjorde att mitt arbete med att samla pappas verk på min hemsida betalade sig på ett bredare plan än jag någonsin haft i åtanke.

För…

Visa originalinlägg 226 fler ord


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s