Äntligen blev det riktigt roligt!

Den här gången var det riktigt kul att gör om ett gammalt alster. Jag tror att jag vet varför också … 😀

Jag vet inte när jag gjorde teckningen, men jag började att skriva på berättelsen om Porla under min arbetslöshet 2003. Den blev aldrig färdig, men jag minns stunderna jag hade när jag försjönk i den världen … underbara fantasifulla stunder 😀

Så här såg blyertsteckningen ut, med färgpennor …

Porla Bäckadotter_blyerts.JPG

Så här blev den digitala versionen …

Porla bäckadotter

 


4 reaktioner på ”Äntligen blev det riktigt roligt!

  1. Önskar att den hade blivit färdig, men det är många år sedan den blev lagd på is. Tänker på den ibland, och hoppas fortfarande att det ska bli färdig någon gång …;) ❤

   Gilla

   1. I går har min vän E varit till ett förlag med sina alster som hon både författat och illustrerat. Detta har hon hållit på med till och från under hela sitt liv. Har sk sagor från det hon växte upp i Norrköping och fram till dags dato när hon 70 år gammal presenterar för ett förlag. Hon började lära sig spela trumpet när hon var 50, så Kära Lollo – din tid kommer när du kan börja ösa ur din skattkista. ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s