Akvareller

Akvareller. Konstnär Rolf Eriksson.

Galleribilder

Klicka på bilderna för bildvisningsläge. ”Esc” för att återgå.

Nedan en tidig Akvarell. Fotot är från en person vars far var barn- och ungdomsvän med pappa.


5 reaktioner på ”Akvareller

  1. Kul med besök av dig! Du undrade vad jag skulle ha under min Grafiklänk. Det blir mest lek med mina foto i Photoshop. Jag besitter ingen talang med att rita och måla, det har vår son fått istället. Han är en duktig konstnär, men för tf tryter lusten. Han har problem med Asperger, och det tar ibland all hans tid. Det är han som har lärt mig allt om datorer och Photoshop, och det har jag haft stor glädje av.
    Kramar Karin

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s