Hälsa för barn

Äntligen kan jag dela med mig av den roliga nyheten. 🙂
Författaren Stefan Whilde skriver idag följande på sin privata Facebook-sida:

Manuset till ”Hälsa för barn” ska skrivas klart och sedan lämnas vidare till bokens illustratör. För några månader sedan gick jag ut och frågade efter illustratörer och fick in flera hundra tips. Stort tack igen till alla som hörde av sig. Bokens illustratör blir Louise Nocky. Ansvarig utgivare: Bokförlaget Hansson@Notis. Förläggare Jane Hansson”Hälsa för barn” släpps nästa år.

Jag är enormt hedrad över att jag blivit utvald till illustratör för den här boken. Det kommer att bli en spännande resa 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s