Artikel i NT (Norrköpings Tidningar)

Det här är något som jag gärna skulle velat visa upp för båda mina föräldrar. Det är så typiskt något som skulle göra föräldrar stolta och glada … 😀
Men vem vet. Kanske dem ser det från sin himmel och ler 🙂

Idag kom jag och pappa med i tidningen, rejält. I helt uppslag, och det känns både roligt, spännande och skrämmande att se sig själv sådär exponerad. Att se sig själv på bild är sällan kul, men artikeln är väldigt trevligt skriven och jag måste säga att jag blir riktigt rörd över hur fint pappa framtonas. Det är värt obehaget att hamna på bild inför offentligheten.

IMG-20171014-WA0000
Tidigt i morse skickade en vän denna bild till mig.

Ett stort tack till Gunnar Hagberg som skrivit artikeln och som visat så trevlig och ödmjuk uppmärksamhet för det jag gör i min lilla del av världen. Med hänsynsfullhet är artikeln komponerad med väl valda bilder och genomtänkt text.

Under dagen har jag fått flera kontakter med människor som velat delge mig bilder som har med pappa att göra. Och jag har fått höra berättelser som är helt nya för mig.
Stort tack till er alla. Ingen nämnd ingen glömd.


3 reaktioner på ”Artikel i NT (Norrköpings Tidningar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s