2013-04-27 / JUBILARER PÅ LÖPANDE BAND …

Gammalt blogginlägg - kopierat

Den gångna vintern och våren har bestått av väldigt mycket jämna födelsedagar. Jubilarerna har antingen fyllt 30, 40, 50, 60 eller gått i pension. Väldigt många 50-åringar framför allt. Jag var ju själv en av 50-årsjubilarerna i december.

De senaste två nyblivna 50-åringarna på jobbet har fått en extra gratulation från mig, på det sätt som jag bäst kan visa min uppskattning.

digital-ritplatta-8

Porträttet delades ut i lite större sammanhang, och insamlingen bidrog till ramen som införskaffades.
”Mammas ängel” gav jag bort först och mer privat till en mycket kär och omtyckt arbetskollega …

digital-ritplatta-7


8 reaktioner på ”2013-04-27 / JUBILARER PÅ LÖPANDE BAND …

 1. 5 maj 2013 21:19:37
  KLART att man blir SUPERGLAD av en tavla av Louise. Jag var den LYCKLIGE som fick ”Mammas ängel”. Jag blev så glad att det kom en liten tår i ögonvrån, jag blev inte bara glad jag blev enormt överraskad. Tänk att Louise har lagt ner sin dyrbara tid på MIG! TACK IGEN DU UNDERBARA LOUISE!!!

  Gillad av 1 person

  1. Sötaste och goaste Iréne. Du är värd mycket mer ån så, men jag har inte så mycket mer att erbjuda. Om detta gjorde dig glad så är jag mer än nöjd … 🙂
   Vi ses i morgon, stumpan!
   5 maj 2013 21:30:30

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s