4 reaktioner på ”Nytt porträtt klart

  1. Den måste han ha blivit jätteglad för. Min målning har legat nere i flera år men jag väntar troget på att lusten ska komma tillbaka. Eller så var det bara tänkt till den perioden i mitt liv, vem vet?
    Jag är ej heller så aktiv i varken bloggandet eller på att besöka andras bloggar, så vad gör jag egentligen? Gör något hela tiden men det är kanske inte så konkret.
    Ha det gott

    Gillad av 1 person

    1. Hej där! Vad roligt 🙂 Det var länge sedan 🙂
      Jo, det verkade som att han blev jätteglad. Han strålade av glädje och poserade med sitt porträtt 😀
      Kram

      Gilla

  2. Så som du gör dina porträtt – så gjorde även min pappa en gång i tiden. Det har jag kanske redan berättat? Han hade alltid skissblocket med sig och en pennstump.
    Stora huvuden och små kroppar. Nu börjar jag fundera lite över var den idén kom ifrån. Det är ju något vedertaget iaf. Sett utifrån den konstnärliga horisonten s.a.s.

    Sitter nu vid en säng och vakar och en sådan tanke får plats i stillheten här.
    Kram OCH måste tillägga. DU ÄR DUKTIG! ❤

    Gillad av 1 person

    1. Du är go du 🙂
      Min pappa var väldigt duktig på karikatyrer. Riktiga karikatyrer där även ansiktsdragen förställs men blir igenkända. Det är inte jag. Han gjorde också stora huvud och liten kropp, men ännu mer utstuderat. Ungefär som exemplen jag lagt upp på den här sidan https://lollosritrum.wordpress.com/2017/01/10/karikatyrer/
      Idén är nog gammal. Tycker att jag ofta ser karikatyrer genomförda på det sättet … 🙂
      Kraaaaaam!

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar