2013-12-19 / LEVERERADE PORTRÄTT IDAG

Denna gång är den första som jag kontaktat tryckeri för att få ut mina digitala porträtt. Av flera utskickade offertförfrågningar till olika tryckerier så var det bara Arkitektkopia som svarade. Förmodligen var det inte intressant med endast en bild.
Stor eloge till Arkitektkopia som ställde upp, både med gott arbete och trevligt bemötande.

Arkitektkopia i Norrköping

Föremålet för mina ansträngningar denna gång ska avtackas i morgon, efter lång och trogen tjänst. Nu får han av njuta livet som pensionär.

När jag hämtade tavlan på tryckeriet så åkte jag direkt för att överlämna den till min kund. För att inte krocka med själva jubilaren så parkerade jag vid ett gatukök en bit ifrån arbetsplatsen där han jobbar, och ringde därifrån till min kontaktman för ett överlämnande.
Kändes lite skumt att stå på en parkering i det mulna vädret och växla varor och pengar … hahaha …
Undrar hur det såg ut för andra som såg oss. Tur att vi oblygt kunde skylta med ett stort, platt och hårt paket så att risken för att stämplas som langare blev mindre.  Men onekligen drogs tankarna till bilden av någon form av svart handel. Olika scener från deckarfilmer flashade förbi i mitt huvud. Speciellt när jag tog emot betalningen … hahaha

Hoppas denna nyblivna pensionär blir glad och nöjd över minnestavlan … 🙂

36300716-eiohk
Nybliven pensionär vid årsskiftet

En reaktion på ”2013-12-19 / LEVERERADE PORTRÄTT IDAG

  1. Carita Liljendahl • 6 februari 2014 20:12:51
    Du är mycket duktig på att teckna! Jag länkade om din blogg i min bloggroll så att man lättare hittar din blogg – hoppas du får nya besökare, och vem vet – kanske nån som vill köpa illustrationer av dig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s